Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2012 » Февраль » 10 » Затверджено перелік відомостей, що становлять службову інформацію у районному управлінні юстиції!!!
11:03
Затверджено перелік відомостей, що становлять службову інформацію у районному управлінні юстиції!!!

Наказом районного управління юстиції від 09.02.2012 №20 "Про затвердження переліку відомостей, що становлять службову інформацію в районному управлінні юстиції та працівників районного управління юстиції, які допускаються до роботи з виданнями з грифом "Для службового користування", затверджено Перелік відомостей, що становлять службову інформацію в районному управлінні юстиції Дніпропетровської області. Так, згідно затвердженого переліку, такою інформацією в районному управлінні юстиції є:

1. Книги державної реєстрації актів цивільного стану й метричні книги органів державної реєстрації актів цивільного стану.

2. Листи, довідки, висновки та інші матеріали, підготовлені виконавцями несекретних документів, які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але у разі розголошення яких можливе настання негативних наслідків у внутрішньополітичній, зовнішньополітичній, економічній, військовій, соціальній, гуманітарній, науково-технічній, екологічній, інформаційній сферах та у сферах державної безпеки й безпеки державного кордону.

3. Внутрівідомча службова кореспонденція, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов'язані з розробкою напряму діяльності Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області або здійсненням контрольних, наглядових функцій Томаківським районним управлінням юстиції Дніпропетровської області, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та прийняттю рішень.

4. Інформація, що міститься в наказах, листах, матеріалах контрольних заходів та інших документах, які знаходяться у користуванні Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області з питань державної реєстрації нормативно-правових актів, легалізації об'єднань громадян та пов'язані зі здійсненням контрольних та наглядових функцій. Інформація стосовно діяльності громадських формувань, листи, довідки, висновки та інші документи, які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку, запобіганню заворушенням чи злочинам, охороні здоров'я населення, захисту репутації або прав інших людей, запобіганню розголошенню інформації, одержаної конфіденційно.

5. Висновки та накази Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області щодо державної реєстрації нормативно-правових актів, визнання такими, що не підлягають державній реєстрації, скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів, які мають гриф обмеження доступу «Для службового користування».

6. Організаційно-розпорядча документація, форми первинного обліку, довідки, службові та доповідні записки, листування з іншими органами державної влади, що випливає з їх наглядових або контрольних функцій, і які містять персональні дані, що є об'єктом захисту відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

7. Документи Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

8. Відомості щодо виконання міжнародних договорів України з питань цивільного та кримінального судочинства, що зачіпають найбільш суттєві політичні та економічні інтереси держави, її суверенітету, національної безпеки та громадського порядку.

Також цим наказом визнано таким, що втратив чинність наказ районного управління юстиції від  18.10.2011 №144 "Про затвердження переліку відомостей, що становлять службову інформацію в районному управлінні юстиції та працівників районного управління юстиції, які допускаються до роботи з виданнями з грифом "Для службового користування".


Рекомендувати:
Просмотров: 877 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини