Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2012 » Февраль » 13 » Заплановано проведення семінарського заняття на тему "Провадження в справах про адміністративні правопорушення"!
16:07
Заплановано проведення семінарського заняття на тему "Провадження в справах про адміністративні правопорушення"!

Томаківським районним управлінням юстиції буде проведено семінар на тему: «Провадження в справах про адміністративні правопорушення», який відбудеться 17 лютого 2012 року в залі засідань Томаківської селищної ради за адресою смт. Томаківка, вул. Леніна, 17, початок о 10.00 год.

На семінарі заплановано розглянути наступні питання: Оформлення протоколу про адміністративне правопорушення; Накладення стягнення за адміністративне правопорушення; Оскарження рішення в справах про адміністративні правопорушення; Діловодство в справах про адміністративні правопорушення; Застосування Закону України «Про захист персональних даних» при здійсненні провадження у справах про адміністративні правопорушення; Особливості примусового виконання рішень у справах про адміністративні правопорушення органами державної виконавчої служби.

До участі в семінарському занятті запрошені представники органів та установ району, які мають право складати протоколи та уповноважені розглядати справи про адміністративні правопорушення. Так, до участі в семінарі запрошені представники Томаківської селищної ради, Томаківського районного суду, Прокуратури Томаківського району, Томаківського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області, Томаківського РВ ГУ Держтехногенбезпеки у Дніпропетровській області, ВДАІ по обслуговуванню Томаківського району ГУМВС України в Дніпропетровській області, Управління праці та соціального захисту населення Томаківської райдержадміністрації, Томаківського відділення Марганецької ОДПІ, Військового комісаріату Томаківського району, Томаківської районної санітарно-епідеміологічної станції, відділу Держкомзему у Томаківському районі, Управління ПФУ у Томаківському районі, Відділу статистики у Томаківському районі, Відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції, Відділу державної виконавчої служби Томаківського районного управління юстиції, Управління ветеринарної медицини в Томаківському районі, а також всі бажаючі, які цікавляться питаннями, винесеними на розгляд семінарського заняття.

По закінченні семінару, всі його учасники матимуть змогу отримати методичні рекомендації, розроблені районним управлінням юстиції, а також обговорити проблемні питання, які виникають в роботі із запропонованих питань.


Рекомендувати:
Просмотров: 631 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини