Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2013 » Декабрь » 17 » Відбулося чергове засідання Районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення
09:10
Відбулося чергове засідання Районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення

9 грудня 2013 року в залі засідань Томаківської районної державної адміністрації відбулося чергове засідання Районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

Відкрив та вів засідання голова Районної МКМР з правової освіти населення, заступник голови Томаківської районної державної адміністрації Хведчук Валерій Олександрович.

З першого питання черги денної «Вдосконалення інформаційного забезпечення у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та державної реєстрації громадських формувань» виступив Павленко Валерій Сергійович - начальник реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції.

За результатами обговорення висвітленого питання Районною МКМР з правової освіти населення були прийняті наступні рекомендації.

Членам Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення та Томаківському районному управлінню юстиції:

1.1. Забезпечувати здійснення заходів, спрямованих на створення належних умов для набуття громадянами обсягу правових знань та навичок у їх застосуванні, необхідних для реалізації прав і свобод, а також виконання покладених на них обов’язків, шляхом активного використовувати таких форм правоосвітньої роботи як семінари-тренінги для представників громадських формувань, он-лайн-консультації через веб-сайт районного управління юстиції, виступи у районній газеті «Наш край» та на веб-сайті Томаківської районної державної адміністрації.

1.2. Здійснювати системний аналіз звернень громадян та з найбільш актуальних питань застосування законодавства надавати роз’яснення у засобах масової інформації, в тому числі шляхом поширення офіційного видання «Вісник Укрдержреєстру».;

1.3. Висвітлювати в районній газеті «Наш край» та на веб-сайтах районного управління юстиції й Томаківської районної державної адміністрації матеріалів з питань роз’яснення законодавства відповідно до напрямів діяльності Державної реєстраційної служби України;

1.4. Поширювати позитивний досвід щодо правової освіти населення з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, надання інших адміністративних послуг.

1.5. Продовжувати розповсюджувати серед інститутів громадянського суспільства (громадськими формуваннями) Методичні рекомендації щодо проведення правоосвітніх заходів з інститутами громадянського суспільства (громадськими формуваннями).

1.6. Сприяти наповненню юридичними матеріалами Томаківську центральну районну бібліотеку, куточків правових знань з урахуванням змін у чинному законодавстві, зокрема з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державної реєстрації актів цивільного стану та реєстрації громадських об’єднань.

З другого питання черги денної «Про затвердження плану роботи Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2014 рік» виступила Трубіцина Ольга Анатоліївна - головний спеціаліст Томаківського районного управління юстиції.

За результатами обговорення висвітленого питання Районною МКМР з правової освіти населення були прийняті наступні рекомендації.

Членам Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення:

1.1. Затвердити План роботи міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2014 рік, що додається.

1.2. Членам ради в межах власної компетенції забезпечити виконання відповідних заходів, передбачених в Плані роботи міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2014 рік.

1.3. Членам ради щоквартально подавати звіти про виконання Плану роботи міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2014 рік та про здійснення інших заходів, пов’язаних з проведенням правоосвітніх заходів, відповідальному секретарю ради не пізніше 5 числа місяця наступного за звітним.

-Відповідальний секретар Районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, головний спеціаліст районного управління юстиції О.А.Трубіцина-


Рекомендувати:
Просмотров: 537 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини