Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2013 » Ноябрь » 1 » Увага! З 1 січня 2014 року буде змінено форму та зміст бюлетеню «Офіційний вісник України. Зі змінами»
15:03
Увага! З 1 січня 2014 року буде змінено форму та зміст бюлетеню «Офіційний вісник України. Зі змінами»

З наведеної дати замість паперової технології підтримки нормативно-правових актів у контрольному стані запроваджується електронна технологія. Оновлений бюлетень матиме дві частини: друковану і електронну. У друкованій частині буде подаватиметься інформація щодо динаміки нормотворчого процесу протягом місяця, зокрема переліки: нових прийнятих актів; змінених актів; актів, що втратили чинність тощо. Надаватимуться два покажчики нормативно-правових актів: систематичний за галузями законодавства та алфавітно-предметний. Друкуватимуться таблиця опублікування актів у бюлетені «Офіційний вісник України» та в інших офіційних виданнях за кожні три останні місяці. Електронна частина (компакт-диск) міститиме комп’ютерну довідково-пошукову систему. Її інформаційна база включає тексти актів законодавства України в контрольному стані, у тому числі опублікованих у бюлетені «Офіційний вісник України». Електронні тексти актів будуть щомісячно оновлюватимуться з урахуванням прийнятих змін і доповнень-підтримуватимуться у контрольному стані. Тексти актів мають інформаційний характер.

Передплату бюлетеня можна оформити у всіх поштових відділеннях, а також передплатних агенціях.

Передплатні індекси:

40433 – паперовий журнал;

Періодичність виходу - 101 шт. на рік.

48345 – електронний варіант (на CD-диску);

Періодичність виходу -12 шт. на рік.

01546 – в теках з роз’ємними замками

Періодичність виходу – 12 шт. на рік.

Також придбати бюлетень «Офіційний вісник України» або замовити додатковий наклад журналу чи окремих законодавчих актів можливо безпосередньо у відділі збуту ДП «Українська правова інформація» (44) 278-00-74, 353-5702 peredplata@upinfo.com.ua.

Крім того, за інформацією державного підприємства «Українська правова інформація» Міністерства юстиції України з жовтня 2011 року на сайті бюлетеня «Офіційний вісник України» http://ovu.com.ua/започаткована нова безкоштовна послуга для читачів - розсилка електронною поштою анонсів законодавства України «Закони, що готуються до офіційного опублікування», яка відбувається майже щодня.

Послуга створена з метою прискорення поширення інформації щодо нормативно - правових актів, які готуються до друку в бюлетені «Офіційний вісник України», та термінів офіційного опублікування, а також посилення роботи щодо оперативного та повного забезпечення правовою інформацією органів юстиції, органів державної влади, державних підприємств, установ, організацій, доведення актів законодавства України до відома громадян Міністерством юстиції України. Для отримання щоденної розсилки новин необхідно зареєструватися на сайті http://ovu.com.ua/ в розділі «Анонси законодавства».

Нагадуємо:

Відповідно до Указу Президента України від 13 грудня 1996 року № 1207/96 «Про опублікування актів законодавства України в інформаційному бюлетені «Офіційний вісник України», з метою оперативного і повного забезпечення правовою інформацією органів державної влади, підприємств, установ і організацій Міністерством юстиції України двічі на тиждень видається інформаційний бюлетень «Офіційний вісник України».

«Офіційний вісник України» - найповніше офіційне видання, в якому публікуються державною мовою повні тексти нормативно-правових актів: закони України, акти Президента України, постанови Верховної Ради України, акти Конституційного Суду України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, нормативно-правові акти Національного Банку України, нормативно-правові акти міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, міжнародні договори України, що набрали чинності, європейські конвенції, рішення Європейського суду з прав людини тощо. Бюлетень «Офіційний вісник України» виходить друком щовівторка та щоп’ятниці.


Рекомендувати:
Просмотров: 709 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини