Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2012 » Июнь » 19 » Сьогодні збірна України зіграє вирішальний матч на Євро-2012 проти англійців
08:31
Сьогодні збірна України зіграє вирішальний матч на Євро-2012 проти англійців
Сьогодні футбольна збірна України розіграє з Англією вихід у чвертьфінал ЄВРО-2012. 

Напружений матч проходитиме на донецькій "Донбас Арені" і розпочнеться о 21:45. Для того, щоб вийти у чвертьфінал, українській збірній доведеться перемогти англійців.

Здолавши збірну Швеції та програвши французам Україна має в своєму доробку три бали. По чотири очки у Франції та Англії, що зіграли між собою унічию та перемогли Україну та Швецію відповідно. Аутсайдером групи D залишається швецька збірна, що не виграла жодного матчу і поки що має нульовий результат.

Інший сьогоднішній матч розпочнеться також о 21:45 на столичному НСК "Олімпійський". У ньому зустрінуться команди Швеції та Франції. Проте, навіть якщо швецька збірна переможе, вийти у плей-офф ЄВРО їй вже не вдасться.

10 жовтня 2009 року, у місті Дніпропетровську, завдяки дальньому удару Сергія Назаренко, збірна України вперше в своїй історії обіграла гранда - збірну Англії. Та перемога показала, що наша команда, виявляється, вміє грати проти сильного суперника. І сьогодні це вміння дуже потрібно ще раз довести.

Головною новиною останніх днів стала можлива відсутність на полі Андрія Шевченко. У нього рецидив старої травми і всі представники збірної кажуть, що "вийде чи ні проти Англії Шевченко - невідомо". Сподіваємося, що з Андрієм все буде гаразд  і він зможе показати себе (на сьогодні існує ймовірність того, що капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко, травмований в матчі Євро-2012 проти збірної Франції, зіграє в заключному матчі групового турніру проти збірної Англії. Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив лікар української команди Леонід Миронов. Він нагадав, що під час гри з Францією Андрій отримав досить болючий удар в район колінного суглоба, але "як мужній спортсмен довів гру до кінця". Зі слів лікаря, вчора ввечері стан Шевченка було цілком задовільним. "Кількості рідини в колінному суглобі стало менше, але залишається набряк і обмеження в русі, особливо в згинанні", - сказав лікар. Лікар оцінив можливість участі Шевченка в матчі з англійцями 50 на 50. "Але мені здається, що у Андрія є величезне бажання зіграти і довести всій країні і всьому світові, що він справжній професіонал", - зазначив лікар, додавши, що остаточне рішення про те, чи братиме участь Шевченко у вечірньому тренуванні і в завтрашньому матчі залежить в першу чергу від самопочуття і бажання самого капітана збірної."Останнє слово, звичайно, за ним", - сказав Миронов. Як повідомлялося раніше, матч Україна-Франція відбувся 15 червня і завершився перемогою французів з рахунком 2:0).

Всі решта, за словами Блохіна, здорові. Правда, дуже турбує психологічний стан гравців. Дуже хотілося б, щоб поразка від французів не загнала наших хлопців у стан відчаю. Олег Блохін сказав, що "гра з Францією остаточно опустила хлопців з небес на землю". Тренеру ми віримо.

Очікувати великих змін у складі нашої команди не варто. Блохін явно дав зрозуміти, що основа - є основа. І саме цим гравцям більше всього Блохін довіряє.

Збірна Англії перед Євро здавалася дуже серйозною командою. Але травми основних гравців дуже сильно її підкосили. Вже дуже давно в англійських футбольних верхах говорять про те, що перед великими турнірами гравці "вичавлені". Дуже довгий сезон в англійському чемпіонаті, постійна участь в єврокубках - все це позначається на стані гравців збірної.

Але Англія завжди була і є багата футбольними талантами. І на зміну травмованим приходять дуже хороші виконавці. І здається, що без Баррі, Лемпарда, Кейхілла, у англійців була б середня команда. Тим не менш, на їх місця стають нові гравці, які відіграють на досить високому рівні. Зараз ще пишуть про те, що чудово відігравший проти шведів Уолкот може пропустити гру з Україною.

Головний плюс для англійців перед сьогоднішнім матчем - повернення Уейна Руні. Звісно, що гравець Манчестер Юнайтед горить бажанням, але наскільки в змозі грати на високому рівні гравець, який місяць не грав в офіційних матчах? Сьогодні подивимося.

19 червня, 21:45, Донецьк, "Донбас-Арена", Україна - Англія (пряма трансляція на ТРК Україна)

1. Франція - 4 очки

2. Англія - 4 очки

3. Україна - 3 очки

4. Швеція - 0 очок

Чекаємо на перемогу!!!



Рекомендувати:
Просмотров: 602 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини