Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Июнь » 1 » Проведено екскурсії в рамках Дня відкритих дверей!
18:49
Проведено екскурсії в рамках Дня відкритих дверей!

Згідно Плану заходів щодо проведення Районного Тижня з нагоди відзначення 1 червня Міжнародного дня захисту дітей, який затверджений наказом Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області від 30.05.2011 №80, 1 червня 2011 року проведено екскурсії в рамках Дня відкритих дверей до Томаківського районного управління юстиції та його відділів ДВС та ДРАЦС, Томаківського районного суду, Томаківського районного відділу ГУ МВС України в Дніпропетровської області та відділу ДАІ з обслуговування Томаківського адміністративного району.

Відділом освіти забезпечено участь у згаданому заході учнів загальноосвітніх навчальних закладів району та вирішено питання підвезення учнів до місця початку проведення заходу.

В проведенні заходу взяли участь 34 учні старших класів Михайлівської ЗОШ І-ІІ ст., Сергіївської ЗОШ І-ІІ ст., Вищетарасівської ЗОШ І-ІІІ ст., Чумаківської ЗОШ І-ІІІ ст., Настасівської ЗОШ І-ІІІ ст., Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст., Зорянської ЗОШ І-ІІІ ст., Кисличуватської ЗОШ І-ІІІ ст., Томаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Томаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 разом з педагогами.

В Томаківському районному суді учнів зустрів керівник апарату суду Івахненко Олександр Олександрович, який розповів про основні повноваження, склад, права, обов’язки суду та його працівників після чого відповів на всі задані запитання.

Під час екскурсії в Томаківському районному відділі ГУ МВС України в Дніпропетровській області оперативно уповноважена кримінальної міліції у справах дітей Мальована  Наталією Олександрівною провела  учнів, які оглянули приміщення відділу, чергову частину, деякі кабінети, відкритий майданчик для затриманих транспортних засобів, зустрілися з заступником начальника відділу Павленком Володимиром Олександровичем, який розповів про роботу установи і співробітників загалом. Слідчий слідчого відділу Щащенко Світлана Анатоліївна, детально розповіла про порядок формування кримінальної справи та продемонструвала зразковий макет кримінальної справи, описала слідчі дії, що найчастіше проводяться.

Після візиту до Томаківського районного відділі ГУ МВС України в Дніпропетровській області учні мали змогу поспілкуватися з начальником відділу ДАІ з обслуговування Томаківського адміністративного району, майором міліції Кольвахом Віталіем Олександровичем та інспектором з адміністративної практики, лейтенантом міліції Фоменком Віктором Миколайовичем та оглянути приміщення відділу. Особливо зацікавлені, задали ряд питань щодо дотримання Правил дорожнього руху. На всі питання були надані обґрунтовані відповіді з наведенням статистичних даних.

На завершення заходу екскурсантів зустріли в відділі ДРАЦС Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області начальник районного управління юстиції Вакуленко Георгій Георгійович заступник начальника - начальник відділу ДРАЦС Потарська Світлана Ярославівна та  заступник начальника - начальник відділу ДВС Хохлов Анатолій Анатолійович, які розповіли про основні завдання, що стоять перед органами та установами юстиції, яка система органів та установ юстиції, які повноваження Міністерства юстиції України, повноваження місцевих управлінь юстиції та про основні напрямки роботи відділів та управління.


Рекомендувати:
Просмотров: 778 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини