Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2012 » Апрель » 9 » Про роботу реєстраційної служби РУЮ з питань легалізації громадських формувань за І квартал 2012 року
16:24
Про роботу реєстраційної служби РУЮ з питань легалізації громадських формувань за І квартал 2012 року

Протягом І кварталу 2012 року Реєстраційною службою районного управління юстиції було прийнято 1 рішення щодо реєстрації змін до статутних документів громадського формування та 1 рішення щодо взяття до відома інформації про зміну керівних органів громадського формування (3 січня 2012 року зареєстровано зміни щодо назви Первинної профспілкової організації КЗ «Томаківський центр первинної медико-санітарної допомоги» та 24 лютого 2012 року взято до відома інформацію про зміни у складі керівних органів Томаківської районної організації Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Дніпропетровської області).

Протягом І кварталу 2012 року відмов у легалізації (реєстрації) об’єднань громадян, інших громадських формувань (у тому числі повторних) не було (протягом І кварталу 2011 року було прийнято рішення про відмову у державній реєстрації Томаківської районної благодійної організації «Фонд розвитку дієвого самоврядування» Дніпропетровської області).

Справ у судах, по яких би відповідачем виступала Реєстраційна служба районного управління юстиції, в І кварталі 2012 року та в І кварталі 2011 року не було.

Скарг на дії чи бездіяльність Реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації об’єднань громадян, в тому числі обґрунтованих, протягом І кварталу 2012 року не надходило (аналогічний показник і за І квартал 2011 року).

Анулювань записів про реєстрацію об’єднань громадян в звітному періоді та протягом І кварталу 2011 року не було.

Виконання реєстраційною службою районного управління юстиції контрольних повноважень, передбачених статтею 25 Закону України «Про об'єднання громадян»:

Протягом І кварталу 2012 року проведено дві планових перевірки громадських організацій (в І кварталі 2011 року проведено дві планових перевірок громадських організацій), а саме: Томаківської районної громадської організації «Вогник надії» Дніпропетровської області та Томаківської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України.

Участь у контролі за виконанням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень з питань легалізації об’єднань громадян:

За звітний період та за аналогічний період 2011 року, залучення посадових осіб Реєстраційної служби районного управління юстиції в участі проведення контролю за виконанням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень з питань легалізації об’єднань громадян не відбувалось та, відповідно, проблемних питань, що виникають в роботі органів місцевого самоврядування з питань легалізації об’єднань громадян протягом звітного періоду, не було.

Протягом І кварталу 2012 року проведено 1 семінарське заняття з головами громадських формувань та 1 з секретарями сільських рад. Підготовлено 1 методичну рекомендацію з питань легалізації громадських формувань.

На особистому прийомі начальником реєстраційної служби районного управління юстиції надано 5 усних роз'яснень вимог чинного законодавства з питань легалізації громадських формувань.

Відомості щодо реєстрації громадських формувань та реєстрації змін до статутних документів внесено до Єдиного реєстру громадських формувань.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року, в І кварталі 2011 року районним управлінням юстиції було прийнято наступні рішення: 5 рішень щодо легалізації громадських формувань та 1 рішення про відмову у легалізації громадського формування.
Рекомендувати:
Просмотров: 589 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини