Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Январь » 20 » Про проведення щорічної оцінки в РУЮ!
21:26
Про проведення щорічної оцінки в РУЮ!
Наказ Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області від 20.01.2011 №06 "Про проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань за 2010 рік":

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 № 1922 «Про затвердження Положення про проведення атестації державних службовців», Загального порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов'язків і завдань, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 31.10.2003 № 122 (із змінами та доповненнями), наказу Міністерства юстиції України від 30.12.2009 № 1233/7 «Про Порядок проведення щорічної оцінки виконання керівним складом територіальних управлінь юстиції обов'язків та завдань», наказу Головного управління юстиції у Дніпропетровській області від 19.01.2011 № 43 «Про проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов'язків і завдань за 2010 рік» та наказу Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області від 20.01.2011 № 05 «Про затвердження Порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями номенклатури Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області покладених на них обов'язків і завдань» (із змінами) та доручення Міністерства юстиції України від 06.01.2011 № 28-32/15,

НАКАЗУЮ:

1. Головному спеціалісту районного управління юстиції Трубіциній О.А.:

1.1. Здійснити організаційні заходи щодо забезпечення проведення в січні - лютому 2011 року щорічної оцінки виконання державними службовцями номенклатури Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області покладених на них обов'язків і завдань за 2010 рік.

1.2. Ознайомити всіх державних службовців районного управління юстиції та відділу державної виконавчої служби й відділу державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції, які підлягають щорічній оцінці, з Порядком проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями номенклатури  Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області покладених на них обов'язків і завдань, затвердженого наказом Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області від 28.01.2010 № 11 (із змінами), з Загальним порядком проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов'язків і завдань, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 31.10.2003 № 122 та забезпечити Формами бланку щорічної оцінки.

1.3. Забезпечити належний контроль за правильністю заповнення державними службовцями районного управління юстиції Форми бланку щорічної оцінки.

1.4. Забезпечити надання безпосередньо до відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області заповненої у встановленому порядку Форми бланку щорічної оцінки на начальника районного управління юстиції Вакуленка Георгія Георгійовича в термін до 01.02.2011 року.

1.5. Забезпечити надання безпосередньо до відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області заповнених у встановленому порядку Форм бланків щорічної оцінки на заступника начальника управління – начальника відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Хохлова Анатолія Анатолійовича, заступника начальника управління – начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції Потарську Світлану Ярославівну, головного державного виконавця відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Сизова Максима Володимировича, старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Макарову Ірину Вікторівну та державного виконавця відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Хомук Наталію Ігорівну в термін до 18.02.2011 року.

1.6. Забезпечити надання безпосередньо до відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області інформації про результати проведення щорічної оцінки державних службовців районного управління юстиції згідно зі встановленою формою в термін до 18.02.2011 року.

2. Заступнику начальника управління – начальнику відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Хохлову А.А. в термін до 11.02.2011 року:

2.1. Провести щорічну оцінку спеціаліста I категорії відділу Горват В.П. та надати до районного управління юстиції заповнену Форму бланка щорічної оцінки на затвердження начальником районного управління юстиції.

2.2. Провести щорічну оцінку головного державного виконавця відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Сизова М.В., старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції  Макарової І.В. і державного виконавця відділу Хомук Н.І. та надати до районного управління юстиції заповнені Форми бланків щорічної оцінки для подальшої передачі останніх до відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області.

2.3. Заповнити щодо себе Форму бланка щорічної оцінки та надати до районного управління юстиції на затвердження начальником районного управління юстиції та подальшої передачі останніх до відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області.

3. Заступнику начальника управління – начальнику відділу державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції Потарській С.Я. в термін до 11.02.2011 року заповнити щодо себе Форму бланка щорічної оцінки та надати до районного управління юстиції на затвердження начальником районного управління юстиції та подальшої передачі останнього до відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області.

4. Головному спеціалісту районного управління юстиції Павленку В.С. ознайомити з наказом працівників районного управління юстиції, відділу державної виконавчої служби та відділу державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції, які підлягають щорічній оцінці, та осіб, відповідальних за його виконання.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник районного управління юстиції                                                              Г.Г. Вакуленко


Рекомендувати:
Просмотров: 1443 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини