Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Ноябрь » 21 » Призначено більшість керівників обласних підрозділів Укрдержреєстру!!!
23:27
Призначено більшість керівників обласних підрозділів Укрдержреєстру!!!
Так, станом на 15.11.2011 Міністр юстиції України Олександр Лавринович підписав накази про призначення начальників територіальних підрозділів Державної реєстраційної служби України ще в шістьох областях – Закарпатській, Дніпропетровській, Львівській, Черкаській, Миколаївській та в Автономній Республіці Крим. 

Таким чином, станом на 15 листопада відбулися призначення керівників територіальних підрозділів Укрдержреєстру у переважній більшості регіонів, окрім Херсонської та Полтавської областей.

Нагадаємо, що головою Державної реєстраційної служби України є Єфіменко Леонід Васильович (деталі на веб-сайті служби за адресою - http://www.drsu.gov.ua/).

Згідно з останніми призначеннями, Реєстраційну службу в Дніпропетровській області очолила Наталія Вікторівна Стародуб. До призначення Н.В. Стародуб працювала начальником відділу з питань правового забезпечення, корпоративних прав та відносин власності Дніпропетровської обласної ради.

Як відомо, Державну реєстраційну службу України (Укрдержреєстр) було утворено у зв’язку з реформуванням системи центральних органів виконавчої влади відповідно до Указу Президента України від 9 грудня 2010 року.

Укрдержреєстр є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, інших громадських формувань, статутів фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, якщо їх реєстрація передбачена законами, статуту територіальної громади міста Києва, друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності. 

Державна реєстраційна служба України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якої спрямовується і координується через Міністра юстиції.


Рекомендувати:
Просмотров: 702 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини