Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2013 » Июнь » 1 » Юристів Томаківського району ознайомлено з новелами державної реєстрації речових прав на нерухоме майно!
17:01
Юристів Томаківського району ознайомлено з новелами державної реєстрації речових прав на нерухоме майно!

1 червня 2013 року в Томаківському районному управлінні юстиції для працівників юридичних служб територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій проведено семінарське заняття на тему: «Державна реєстрація права на земельні ділянки».

Участь у семінарі взяли начальник районного управління юстиції Вакуленко Г.Г., начальник реєстраційної служби районного управління юстиції Павленко В.С., начальник відділу державної виконавчої служби Хохлов А.А., завідувач сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби районного управління юстиції Полозок О.В., головний спеціаліст районного управління юстиції Скляр О.В., головний спеціаліст реєстраційної служби районного управління юстиції Тихоновська В.О., радник з питань юридичного забезпечення Томаківської районної ради Гребенюк І.В., юрист Томаківської селищної ради Тертишна А.О., юрисконсульт Томаківського РЕМ ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» Кунар І.В. та юрист Селянського (фермерського) господарства «Скорук А.В.» Головко О.В..

З урахуванням практики діяльності реєстраційної служби районного управління юстиції начальник реєстраційної служби районного управління юстиції Павленко Валерій Сергійович детально ознайомив присутніх з особливостями державної реєстрації прав на земельні ділянки, а також із загальними положеннями про право користування чужим майном.

Головний спеціаліст районного управління юстиції Скляр Олена Володимирівна довела до присутніх інформацію про офіційні видання Міністерства юстиції України та Єдиний державний реєстр нормативно-правових актів.

По закінченні семінару присутні обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи з обговорених питань, отримали відповіді на виниклі питання та висловили думку про необхідність і в подальшому виносити на розгляд семінарських занять, «круглих столів», нарад тощо питання державної реєстрації прав на земельні ділянки.

Днем раніше, 31 травня 2013 року в районному управлінні юстиції також відбулося семінарське заняття з вказаними представниками юридичної спільноти Томаківського району на тему: «Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень по новому». На семінарі начальник реєстраційної служби районного управління юстиції Павленко В.С. проінформував присутніх про новий порядок державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, щодо «перереєстрації» прав на нерухоме майно, які були зареєстровані до 1 січня 2013 року та про надання інформації з Державного реєстру прав на нерухоме майно.


Рекомендувати:
Просмотров: 627 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини