Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2013 » Июнь » 1 » Юристи підвищили свій професійний рівень!
17:02
Юристи підвищили свій професійний рівень!

Відповідно до пункту 17 Загального положення про юридичну службу міністерства, іншого органу виконавчої влади, державного підприємства, установи, організації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1040, Томаківське районне управління юстиції проводить підвищення кваліфікації працівників юридичних служб органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій.

З метою підвищення кваліфікації, правового рівня, а також набуття практичного досвіду та обміну позитивним досвідом з питань запровадження порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень 31 травня 2013 року в районному управлінні юстиції проведено стажування з питань законодавчого забезпечення порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень радника з питань юридичного забезпечення Томаківської районної ради Гребенюк Ірини Володимирівни, юриста Томаківської селищної ради Тертишної Аліни Олександрівни та юрисконсульта Томаківського РЕМ ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» Кунара Ігоря Васильовича.

Стажування проведено з наступних питань: «Речове право та право власності - поняття, зміст та ознаки. Нерухоме майно як об’єкт цивільних прав», «Повноваження державних реєстраторів речових прав на нерухоме майно», «Щодо «перереєстрації» прав на нерухоме майно, які були зареєстровані до 1 січня 2013 року», «Загальні положення про право користування чужим майном», «Щодо надання інформації з Державного реєстру прав на нерухоме майно» та «Щодо державної реєстрації прав на земельні ділянки».

Співбесіди начальника Томаківського районного управління юстиції Вакуленка Г.Г. із стажистами, показали, що всі питання, вивчення яких передбачено індивідуальними планами стажування, стажисти засвоїли у повному обсязі.

За результати стажування складені відповідні довідки про проходження стажування, які направлені для долучення їх до особових справ юристів за місцем роботи.


Рекомендувати:
Просмотров: 485 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини