Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2013 » Июнь » 1 » Інформація Томаківського РУЮ про реалізацію заходів по проведенню Тижня права з нагоди відзначення 1 червня Міжнародного дня захисту дітей
16:59
Інформація Томаківського РУЮ про реалізацію заходів по проведенню Тижня права з нагоди відзначення 1 червня Міжнародного дня захисту дітей
Наказом Томаківського районного управління юстиції від 24.05.2013 №80-ОД започатковано проведення протягом 27 травня – 1 червня 2013 року Районного Тижня права з нагоди відзначення 1 червня Міжнародного дня захисту дітей та відповідно затверджено план заходів щодо його проведення. 

В рамках проведення районного тижня права працівниками районного управління юстиції було здійснено наступне.

На веб-сайті районного управління юстиції (http://tomakovka-just.at.ua) в рубриці «Методичні рекомендації» лівого контейнеру меню сайту «Правова освіта» розміщено методичні рекомендації, буклети та пам’ятки, присвячені реалізації та захисту прав дітей на теми: «Аліментні зобов’язання за законодавством України», «Захист прав та інтересів дітей під час вчинення правочинів щодо нерухомого майна», «Майнові права та обов’язки дітей за українським законодавством», «Право користування житлом дітьми - членами сім’ї власника майна», «Захист прав дітей на міждержавному рівні», «Міфи та факти про ювенальну юстицію», «Правова освіта дошкільнят», «Створення та розвиток системи ювенальної юстиції в Україні», «Особливості трудових правовідносин за участю дітей», «Конституційні права молоді в Україні».

Вказані методичні рекомендації, буклети та пам’ятки розповсюджувалися серед учасників заходів, проведених районним управлінням юстиції впродовж 27 травня - 1 червня 2013 року.

За методичної допомоги районного управління юстиції а також з використанням бібліотечного фонду районного управління юстиції протягом 27 травня - 1 червня 2013 року в районній центральній бібліотеці та сільських бібліотеках району проведені книжкові виставки, присвячені відзначенню Міжнародного дня захисту дітей.

28 травня 2013 року в районній центральній бібліотеці головним спеціалістом районного управління юстиції Скляр О.В. проведено відео-лекторій для учнів 9-11 класів Томаківських загальноосвітніх шкіл І - ІІІ ступенів № 1 та № 2 на тему: «Захист прав дітей на міждержавному рівні» з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини, дитячих фільмів про права (заходом охоплено 48 осіб).

30 травня 2013 року в Громадській організації «Федерація кіокушин карате Томаківського району Дніпропетровської області» головним спеціалістом районного управління юстиції Скляр О.В. проведено рольову гру на тему: «Насильство серед неповнолітніх. Роль засобів масової інформації» з демонструванням мультиків про права дитини, дитячих фільмів про права (заходом охоплено 38 особи).

31 травня 2013 року в Томаківському районному будинку школяра начальником районного управління юстиції Вакуленком Г.Г. проведено кіноклуб для учнів 9-11 класів Томаківських загальноосвітніх шкіл І - ІІІ ступенів № 1 та № 2 на тему: «Права людини для дітей» з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини, дитячих фільмів про права (заходом охоплено 183 особи).

1 червня 2013 року в Томаківській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів № 2 головним спеціалістом районного управління юстиції Скляр О.В. проведено відео-лекторій для учнів 9-11 класів на тему: «Захист прав дітей на міждержавному рівні» з демонструванням відеофільму «Конвенція ООН про права дитини» (заходом охоплено 103 особи).

- Г.Г.Вакуленко, начальник Томаківського районного управління юстиції


Рекомендувати:
Просмотров: 593 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини