Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Февраль » 24 » Проведено оперативну нараду з питань держреєстрації НПА!
19:02
Проведено оперативну нараду з питань держреєстрації НПА!

24 лютого 2011 року з 11-00, начальником районного управління юстиції Вакуленком Георгієм Георгійовичем проведено позапланову оперативну нараду з головним спеціалістом районного управління юстиції Павленком Валерієм Сергійовичем, спільно з начальником юридичного відділу районної державної адміністрації Сафонюком Ігорем Миколайовичем та начальником загального відділу районної державної адміністрації Сараною Валентиною Степанівною.

Начальник районного управління юстиції розглянув наступні питання:

1. Щодо додержання вимог чинного законодавства під час підготовки та подання нормативно-правових актів районної державної адміністрації на державну реєстрацію до районного управління юстиції.

2. Про Єдиний державний реєстр нормативно-правових актів та офіційні видання Міністерства юстиції України.

За наслідками обговорення  оперативна нарада, -

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію, надану Вакуленком Г.Г. щодо додержання вимог чинного законодавства під час підготовки та подання нормативно-правових актів районної державної адміністрації на державну реєстрацію до районного управління юстиції, взяти до відома та використання у подальшій роботі.

Рекомендувати начальнику юридичного відділу Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області Сафонюку І.М. та начальнику загального відділу Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області Сарані В.С. ознайомити з вимогами пунктів 2.3, 2.7 розділу ІІ та пунктів 5.4-5.6 розділу V Порядку подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію до районних та міськрайонних управлінь юстиції у Дніпропетровській області та проведення їх державної реєстрації, затвердженого наказом Головного управління юстиції у Дніпропетровській області від 22.11.2007 №1053 «Про затвердження Порядку подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію до районних та міськрайонних управлінь юстиції у Дніпропетровській області» зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Дніпропетровській області 23.11.2007 за №37/1460 (із змінами та доповненнями), посадових осіб суб'єктів нормотворення районної державної адміністрації, відповідальних за забезпечення додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів.

2. Інформацію, надану Вакуленком Г.Г. про Єдиний державний реєстр нормативно-правових актів та офіційні видання Міністерства юстиції України, взяти до відома та врахування в подальшій роботі.

Рекомендувати начальнику юридичного відділу Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області Сафонюку І.М. та начальнику загального відділу Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області Сарані В.С. під час видання розпоряджень голови райдержадміністрації та проведення їх правової експертизи, використовувати у роботі Єдиний державний реєстр нормативно-правових актів та офіційні видання Міністерства юстиції України.


Рекомендувати:
Просмотров: 660 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини