Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2010 » Октябрь » 17 » Затверджено заходи з проведення в районі Всеукраїнського тижня права!!!
20:30
Затверджено заходи з проведення в районі Всеукраїнського тижня права!!!

Наказ Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області від 15.10.2010 №158 "Про затвердження плану заходів з проведення у 2010 році в Томаківському районі Всеукраїнського тижня права":

На виконання Указу Президента України від 08.12.2008 № 1149 «Про Всеукраїнський тиждень права», розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.08.2010 № 1680-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2010 році Всеукраїнського тижня права», наказу Міністерства юстиції України від 22.09.2010 № 914/7 «Про затвердження плану заходів з проведення у 2010 році Всеукраїнського тижня права» відповідно до підпункту 26 пункту 4 Положення про районні, районні у містах, міські (міст обласного значення), міськрайонні управління юстиції, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 14.02.2007 № 47/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2007 року за №125/13392, з метою створення належних умов для набуття широкими верствами населення правових знань та навичок у їх застосуванні, підвищення рівня правової культури громадян з нагоди святкування в Україні 62-річниці проголошення Загальної декларації прав людини та Дня прав людини,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План заходів Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області з проведення у 2010 році (6 – 12 грудня) Всеукраїнського тижня права, що додається.

2. Головному спеціалісту районного управління юстиції Трубіциній О.А. ознайомити з цим наказом осіб, відповідальних за його виконання.

3. Головному спеціалісту районного управління юстиції Павленку В.С. цей наказ та інформацію про його виконання розмістити на веб-сайті районного управління юстиції.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник районного управління юстиції                                                                                                               Г.Г. Вакуленко


                                  ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                  Наказ Томаківського районного управління                                                                                                                  юстиції Дніпропетровської області 15.10.2010 № 158

 

ПЛАН

заходів Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області з проведення у 2010 році (6 – 12 грудня) Всеукраїнського тижня права

Понеділок (06.12.2010)

1. Ініціювати проведення виставок юридичної літератури в центральній районній бібліотеці, сільських та шкільних бібліотеках, а також бібліотеці Томаківського професійного аграрного ліцею, присвячених святкуванню в Україні 62-річниці проголошення Загальної декларації прав людини та Дня прав людини на тему: «Право людини – гідність країни».

Відповідальні: Вакуленко Г.Г., Трубіцина О.А.

 2. Провести для учнів Томаківського професійного аграрного ліцею лекції на теми: «Права й свободи людини охороняються законом. Загальна декларація прав людини», «Порядок звернення до Європейського суду з прав людини», «Реалізація і захист прав людини», «Права дитини в Україні» тощо.

 Відповідальні: Вакуленко Г.Г., Трубіцина О.А.

 3. Підготувати та подати для опублікування в районній газеті «Наш край» статей з питань захисту прав людини, присвячених святкуванню в Україні 62-річниці проголошення Загальної декларації прав людини та Дня прав людини, в номері від 10 грудня 2010 року, в рубриці «Закон і ми» на тему: «10 грудня – Всесвітній День прав людини».

 Відповідальні: Вакуленко Г.Г., Трубіцина О.А.

 4. В рамках діяльності правової громадської приймальні районного управління юстиції надавати юридичні консультації щодо порядку звернення та виконання рішень Європейського суду з прав людини та організувати надання малозабезпеченим верствам населення безоплатної правової допомоги з питань захисту прав людини.

Відповідальні: Вакуленко Г.Г., Трубіцина О.А.

5. Оформити в районному управлінні юстиції, відділах державної виконавчої служби та державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції, а також державної нотаріальної контори тематичні стенди: «ООН про права людини».

 Відповідальні: Вакуленко Г.Г., Трубіцина О.А., Хохлов А.А., Потарська С.Я., Рудий М.Є.

Вівторок (07.12.2010)

1. Провести для учнів Томаківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 2 лекцію на теми: «Права й свободи людини охороняються законом. Загальна декларація прав людини», «Реалізація і захист прав людини», «Права дитини в Україні» тощо.

Відповідальні: Вакуленко Г.Г.

 2. Розмістити на веб-сайті районного управління юстиції нормативно-правові акти з питань захисту прав людини, в тому числі прав дітей, а також методичні рекомендації про порядок звернення до Європейського суду з прав людини.

 Відповідальні: Павленко В.С.

Середа (08.12.2010)

1. Провести для учнів Томаківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 1 лекцію на теми: «Права й свободи людини охороняються законом. Загальна декларація прав людини», «Реалізація і захист прав людини», «Права дитини в Україні» тощо.

Відповідальні: Трубіцина О.А.

 Четвер (09.12.2010)

1. Провести для учнів Томаківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 2 лекцію на теми: «Порядок звернення до Європейського суду з прав людини», «Реалізація і захист прав людини», «Права дитини в Україні» тощо.

Відповідальні: Вакуленко Г.Г.

 2. Розробити та розповсюдити методичні рекомендації на теми: «Порядок виконання рішень Європейського суду з прав людини в Україні», «Діти мають не тільки права а й обов’язки».

 Відповідальні: Вакуленко Г.Г.

П’ятниця (10.12.2010)

1. Провести для учнів Томаківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 1 лекцію на теми: «Порядок звернення до Європейського суду з прав людини», «Реалізація і захист прав людини», «Права дитини в Україні» тощо.

Відповідальні: Трубіцина О.А.

 2. Розповсюдити методичні рекомендації районного управління юстиції на тему: «Порядок звернення до Європейського суду з прав людини».

 Відповідальні: Трубіцина О.А.

3. Розмістити інформацію про здійснені заходи районним управлінням юстиції заходи, присвячені святкуванню в Україні 62-річниці проголошення Загальної декларації прав людини та Дня прав людини, на веб-сайті районного управління юстиції.

 Відповідальні: Павленко В.С.

  

Головний спеціаліст районного управління юстиції                                                              О.А. Трубіцина


Рекомендувати:
Просмотров: 801 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини