Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2012 » Март » 7 » Затверджено перелік видів публічної інформації, розпорядником якої є районне управління юстиції
22:49
Затверджено перелік видів публічної інформації, розпорядником якої є районне управління юстиції

Наказом районного управління юстиції від 30.06.2015 №28/4 "Про затвердження Примірного переліку видів публічної інформації, розпорядником якої є Томаківське районне управління юстиції Дніпропетровської області" затверджено Примірний перелік видів публічної інформації, розпорядником якої є Томаківське районне управління юстиції Дніпропетровської області.

Так, публічною інформацією, розпорядником якої є районне управління юстиції визначено:

1. Інформація про Томаківське районне управління юстиції Дніпропетровської області.

1.1. Функції, повноваження, основні завдання, напрями діяльності Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

1.2. Інформація про організаційну структуру, прізвища, імена, по батькові, службові номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти начальника Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області, заступника начальника управління юстиції – начальника відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції, заступника начальника управління юстиції з питань державної реєстрації, начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції, завідувача сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно районного управління юстиції та завідувача сектору державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та легалізації громадських формувань районного управління юстиції.

1.3. Положення про управління, відділ державної виконавчої служби районного управління юстиції, відділ державної реєстрації актів цивільного стану районного управління юстиції, сектор державної реєстрації речових прав на нерухоме майно районного управління юстиції та сектор державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та легалізації громадських формувань районного управління юстиції.

2. Інформація про діяльність Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області (загальні питання).

2.1. Регламент роботи Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

2.2. Піврічні та річні плани роботи Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

2.3. Звіти про виконання піврічних та річних планів роботи Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

2.4. Інформація про наради та семінари, що проводяться Томаківським районним управлінням юстиції Дніпропетровської області.

3. Накази Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області (крім внутрішньоорганізаційних).

4. Інформація про діяльність Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області.

5. Інформація про доступ до публічної інформації.

5.1. Інформація про систему обліку публічної інформації, що знаходиться у володінні Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

5.2. Звіти щодо задоволення запитів на публічну інформацію.

5.3. Перелік відомостей, що становлять службову інформацію.

6. Інформація про державну реєстрацію нормативно-правових актів.

6.1. Інформація про нормативно-правові акти, зареєстровані Томаківським районним управлінням юстиції Дніпропетровської області.

6.2. Інформація про нормативно-правові акти, повернуті без державної реєстрації для доопрацювання.

6.3. Інформація про нормативно-правові акти, у державній реєстрації яких відмовлено.

6.4. Інформація про акти, визнані такими, що не підлягають державній реєстрації.

6.5. Інформація про нормативно-правові акти, рішення про державну реєстрацію яких скасовано.

6.6. Інформація про нормативно-правові акти, щодо яких анульовано скасування рішення про державну реєстрацію, та відповідні розпорядчі документи з цих питань.

6.7 Інформація про проведення Томаківським районним управлінням юстиції Дніпропетровської області перевірок суб’єктів нормотворення.

7. Інформація з питань обліку та систематизації законодавства.

7.1. Інформація про роботу Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області з питань систематизації законодавства.

7.2. Інформація про стан забезпечення офіційними збірниками нормативно-правових актів Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області та його структурних підрозділів, а також органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій Томаківського району Дніпропетровської області.

7.3. Інформація щодо координації роботи територіальних (місцевих, регіональних) органів центральних органів виконавчої влади, Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, а також на державних підприємствах, в установах, організаціях та державних господарських об’єднаннях Томаківського району Дніпропетровської області з питань систематизації законодавства.

8. Інформація про діяльність Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області з питань правової освіти та координації правової роботи.

8.1. Інформація щодо поліпшення правової роботи в територіальних (місцевих, регіональних) органах центральних органів виконавчої влади, Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, а також на державних підприємствах, в установах, організаціях та державних господарських об’єднаннях Томаківського району Дніпропетровської області, щодо пропозицій про усунення виявлених порушень і недоліків, притягнення до відповідальності посадових осіб, винних у допущених порушеннях.

8.2. Інформація про правові громадські приймальні (про місця розташування, контактні телефони, графіки прийому громадян) по наданню безоплатної первинної правової допомоги, що створені при Томаківському районному управлінні юстиції Дніпропетровської області.

8.3. Інформація про проведення Всеукраїнського тижня права на території Томаківського району Дніпропетровської області.

9. Інформація про реєстрацію, легалізацію громадських формувань.

9.1. Інформація про зареєстровані, легалізовані Томаківським районним управлінням юстиції Дніпропетровської області громадські формування.

9.2. Інформація про відмову у реєстрації громадських формувань.

9.3. Інформація щодо реєстрації (взяття до відома) змін до статутних документів та про відмову у реєстрації (взятті до відома) змін до статутних документів громадських формувань.

9.4. Інформація про взяття до відома інформації про зміни у складі керівних органів та про відмову у взятті до відома цієї інформації.

9.5. Інформація про видачу дублікатів свідоцтва та/або статуту (положення) та про відмову у видачі цих документів.

9.6. Інформація про скасування записів про реєстрацію, легалізацію громадських формувань.

10. Інформація про порядок ведення претензійно-позовної роботи в Томаківському районному управлінні юстиції Дніпропетровської області.

11. Інформація про розгляд звернень громадян в Томаківському районному управлінні юстиції Дніпропетровської області.

11.1. Аналітично-звітна інформація щодо стану та наслідків розгляду звернень та особистого прийому громадян у Томаківському районному управлінні юстиції Дніпропетровської області.

11.2. Графік телефонних «гарячих ліній».

11.3. Графік прийому громадян.

11.4. Порядок прийому громадян.

12. Інформація з питань кадрової роботи та державної служби, яка не відноситься до службової.

13. Інформація з антикорупційної діяльності.

13.1. План заходів щодо попередження та профілактики корупційних правопорушень в Томаківському районному управлінні юстиції Дніпропетровської області.

13.2. Звіт про виконання Плану заходів щодо попередження та профілактики корупційних правопорушень в Томаківському районному управлінні юстиції Дніпропетровської області.

14. Інформація про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно.

15. Інформація про платні адміністративні послуги, що надаються Томаківським районним управлінням юстиції Дніпропетровської області.

15.1. Форми і зразки документів, необхідних для надання адміністративних послуг, та правила їх оформлення.


Рекомендувати:
Просмотров: 965 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини