Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2010 » Ноябрь » 20 » Всесвітній день дитини!!!
09:33
Всесвітній день дитини!!!

Всесвітній день дитини святкують у ста двадцяти дев'яти (129) країнах. Саме 20-го листопада 1989-го року було ухвалено міжнародну конвенцію про права дитини. Вона є обов’язковою для виконання в усіх країнах, які підписали цей документ. Основна ідея Конвенції – найповніше забезпечення інтересів дитини. А це виживання, розвиток, захист та забезпечення активної участі в житті суспільства!

Томаківське районне управління юстиції з метою відзначення Всесвітнього дня дитини розмістило інформаційні матеріали для громадян на цьому сайті, які підготовено як для дорослих так і їх дітей. Так у розділі "Правова освіта - методичні рекомендації" розміщено методичні рекомендації на теми "Захист прав дитини в Україні" (за листопад 2010) та "Захист прав дітей в Україні" (за листопад 2009). Також на сайті розміщено Конвенцію ООН про права дитини, Загальну декларацію прав людини. 

З нагоди відзначення 21-ї річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини, районним управлінням юстиції було проведено лекційні заняття для учнів Томаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №2, для учнів та вчителів Державного професійно-технічного навчального закладу "Томаківський професійний аграрний ліцей" на тему "Захист прав дітей в Україні". Під час проведення лекцій було організовано супроводження лекцій презентацією мультимедійних матеріалів, отриманих від представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, а саме продемонстровано фільм про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та мультики про права дитини з дитячими фільмами про права. Дані матеріали також було представлено для юристів місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій Томаківського району під час проведення семінарського заняття.

Шановні юні громадяни, діти, прийміть наші вітання з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини!!!


Рекомендувати:
Просмотров: 1101 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини