Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2017 » Март » 11 » Радника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації та в.о. голови Томаківської РДА викрито у "брехні"
14:02
Радника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації та в.о. голови Томаківської РДА викрито у "брехні"

22 лютого 2017 року в Томаківській районній державній адміністрації виконуючим обов`язки голови Хведчук В.О. було проведено публічний звіт про підсумки діяльності Томаківської районної державної адміністрації у 2016 році, про що опубліковано відповідні повідомлення в районній газеті "Наш край" та на веб-сайті самої Томаківської РДА (посилання http://www.tomak.dp.gov.ua/OBLADM/tomakivka_rda.nsf/docs/8383AE8B3305D634C22580D00032883D?opendocument).

З метою ознайомлення з офіційним текстом публічного звіту, мною було подано відповідний запит до Томаківської РДА та отримано відповідну інформацію (посилання https://dostup.pravda.com.ua/request/pro_diialnist_tomakivskoyi_raidi#incoming-30138), яку також оприлюднено на самому сайті РДА.

4 березня 2017 року вирвані шматки звіту продублював і колишній голова Томаківської РДА Семененко С.Г., який вже назвався радником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Резніченко В.М., на сторінках соціальної мережі facebook в групі Томаківської РДА та аналогічній сторінці під назвою «Томаківка — наш край!» (посилання https://www.facebook.com/groups/1719662048282972/permalink/1814533488795827/).

Представники громадськості, депутати та працівники місцевих установ мали можливість звірити картину намальовану районним керівництвом з реальною ситуацією на місцях. Поки найуважнішими виявились Преображенці, які викрили колишнього голову Томаківської РДА Семененко С.Г., який назвався радником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Резніченко В.М., та в.о. голови Томаківської РДА Хведчук В.О. у брехні...

Так, посадовці відзвітували про виконання робіт у 2016 році з поточного ремонту покрівлі у Преображенському сільському Будинку культури, яких по факту ніхто і не проводив!!! Місцеві депутати також заперечують - в Преображенському сільському Будинку культури роботи з поточного ремонту покрівлі не проводились... Керівництво самого будинку культури зазначає - "П"ять років працюю директором Преображенського СБК і жодного разу навіть ніхто не поцікавився проблемами сільського закладу культури, не говорячи про фінансування. Починаючи з листка паперу до поточного ремонту все робиться за рахунок наших зарплат та власними силами. А дах в будинку культури звичайно не перекривався, чорні цвілі стіни в бібліотеці так і надалі цвітуть. Так хочеться запитати - коли вже буде оцінюватись реальна справа, а не красиві слова, фотографії викладені в соцмережах та правильно написані звіти. З нетерпінням чекаю ремонту покрівлі, проведення опалення, заміни вікон, придбання музичної апаратури.".

Офіційного спростування чи підтвердження вищезазначеної інформації з боку радника та в.о. голови РДА з моменту звітування не відбулось. Лише провідний методист Томаківського РБК Тетяна Данилович прокоментувала - "Шановні Любове Дмитрівно та Людмило Сергіївно!
За дорученням Сергія Григоровича Семененка підняте вами питання було досконало вивчено. Дійсно, ремонт покрівлі Преображенського БК не проводився, в текст звіту вкралася прикра помилка. Натомість в означений БК були придбані матеріали для поточного ремонту будівлі. Щодо фінансування, Людмило Сергіївно, в 2016 році на Преображенський БК було виділено близько 120 тис. грн., нажаль, левова частка цих грошей пішла на заробітну платню працівникам БК... Стан приміщення БК ні для кого не є новиною. У 2017 році буде докладено можливих зусиль для вирішення нагальних проблем, у тому числі ремонту даху".

З даного питання мною подано офіційні запити до Томаківської РДА, Преображенської сільської ради (яка перебуває в процедурі ліквідації).

Після їх отримання буде вирішено питання щодо ініціювання відповідних перевірок на виявлення корупційних правопорушень та притягнення винних осіб вже за порушення вимог статті 60 Закону України "Про запобігання корупції".

Нагадаю, що за результатами анонімного соціологічного опитування, проведеного Громадською організацією "Правозахисна варта Томаківщини", рейтинг найкорумпованішої організації Томаківського району 2016 року очолила саме Томаківська райдержадміністрація...

З початку 2017 року до мене надійшло 3 повідомлення про можливі корупційні правопорушення керівництвом Томаківської райдержадміністрації та її підрозділів у соціальній, культурній та освітянській сферах, про що повідомлялись правоохоронні органи!

-голова Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини" Валерій Павленко-


Рекомендувати:
Просмотров: 483 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини