Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2010 » Ноябрь » 13 » Тиждень інформування з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини!!!
23:50
Тиждень інформування з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини!!!

Наказ Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області від 08.11.2010 №174 "Про проведення тижня інформування":

Відповідно до підпункту 26 пункту 4 Положення про районні, районні у містах, міські (міст обласного значення), міськрайонні управління юстиції, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 14.02.2007 № 47/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2007 року за №125/13392, з нагоди відзначення 20 листопада 2010 року Всесвітнього дня дитини, з метою інформування населення про Всесвітній день дитини,

НАКАЗУЮ:

1. Провести з 15 по 22 листопада 2010 року Тиждень інформування з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини.

2. Затвердити План заходів проведення Тижня інформування з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини, що додається.

3. Головному спеціалісту районного управління юстиції         Трубіциній О.А. звітну інформацію про проведені правоосвітні заходи в рамках Тижня інформування надіслати в термін до 01 грудня 2010 року до відділу правової роботи, правової освіти та кодифікації Головного управління юстиції у Дніпропетровській області.

4. Головному спеціалісту районного управління юстиції Павленку В.С. ознайомити з цим наказом осіб, відповідальних за його виконання.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник районного

управління юстиції                                                                                                             Г.Г. Вакуленко


                                                                                     ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                     Наказ Томаківського районного управління юстиції                                                                                                            Дніпропетровської області

                                                                                     08.11.2010 № 174

 

П Л А Н

заходів проведення Тижня інформування з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини

  

Понеділок (15.11.2010)

1. Підготувати та надати для опублікування до газети «Наш край» статтю, присвячену захисту прав дітей.

Відповідальний: Павленко В.С.

2. Розповсюдити серед навчальних закладів району методичні рекомендації, розроблені районним управлінням юстиції на тему: «Захист прав дітей в Україні».

Відповідальний: Павленко В.С..

Вівторок (16.11.2010)

1. Здійснити виступ перед працівниками Центральної районної бібліотеки на тему захисту прав дітей та Конвенції ООН про права дитини з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини та дитячих фільмів про права.

Відповідальний: Вакуленко Г.Г.

2. Провести семінарське заняття з юристами на тему захисту прав дітей та Конвенції ООН про права дитини з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини та дитячих фільмів про права, присвячені Всесвітньому дню дитини.

Відповідальний: Вакуленко Г.Г.

Середа (17.11.2010)

1. Провести для учнів Державного професійно-технічного навчального закладу «Томаківський професійний аграрний ліцей» лекцію на тему захисту прав дітей та Конвенції ООН про права дитини з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини та дитячих фільмів про права, присвячені Всесвітньому дню дитини.

Відповідальний: Вакуленко Г.Г.

Четвер (18.11.2010)

1. Ініціювати проведення виставок літератури в центральній районній бібліотеці, сільських бібліотеках та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів району, присвячені Всесвітньому дню дитини.

Відповідальний: Вакуленко Г.Г.

 2. Провести для вихованців Дошкільного навчального закладу «Казка» Томаківської селищної ради бесіду-заняття на тему захисту прав дітей та Конвенції ООН про права дитини з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини та дитячих фільмів про права, присвячені Всесвітньому дню дитини.

Відповідальний: Вакуленко Г.Г.

П’ятниця (19.11.2010)

1. Провести для учнів Томаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №2 лекції на тему захисту прав дітей та Конвенції ООН про права дитини з демонструванням фільму про Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), мультиків про права дитини та дитячих фільмів про права, присвячені Всесвітньому дню дитини.

Відповідальний: Павленко В.С.

 

Головний спеціаліст районного управління юстиції                                                                         В.С. Павленко


Рекомендувати:
Просмотров: 1047 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини