Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2010 » Октябрь » 22 » Результати засідання МКМР з правової освіти населення Томаківського району!!!
16:35
Результати засідання МКМР з правової освіти населення Томаківського району!!!

Сьогодні в залі засідань Томаківської районної державної адміністрації об 14-00 годині відбулося засідання Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області.

За результатами проведення засідання, було прийнято такі рекомендації.

По першому питанню черги денної «Про схвалення проекту Програми правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2011 – 2016 роки».

Доповідь Вакуленка Георгія Георгійовича – начальника Томаківського районного управління юстиції.

Прийнято наступні рекомендації:

1. Прийняти пропозицію районного управління юстиції та схвалити проект Програми правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2011 – 2016 роки, що додається.

2. Юридичному відділу районної державної адміністрації протягом жовтня - листопада 2010 року підготувати проект розпорядження голови районної державної адміністрації про погодження проекту Програми правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2011 – 2016 роки.

3. Юридичному відділу районної державної адміністрації та районному управлінню юстиції протягом листопада - грудня 2010 року забезпечити подання на затвердження до Томаківської районної ради Дніпропетровської області проекту Програми правової освіти населення Томаківського району Дніпропетровської області на 2011 – 2016 роки.

Друге питання черги денної «Про використання електронних засобів масової інформації для здійснення правопросвітньої діяльності».

Доповідь Павленка Валерія Сергійовича - головного спеціаліста Томаківського районного управління юстиції.

Прийнято наступні рекомендації:

1. Районному управлінню юстиції, юридичному відділу районної державної адміністрації та сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, контролю, у справах преси та інформації районної державної адміністрації протягом жовтня - грудня 2010 року забезпечити розробку та розповсюдження методичних рекомендацій з питань підвищення ефективності впливу Інтернету на правову культуру особистості.

2. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації забезпечити розповсюдження через централізовану бібліотечну систему району методичних рекомендацій, розроблених районним управлінням юстиції, юридичним відділом районної державної адміністрації та сектором з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, контролю, у справах преси та інформації районної державної адміністрації.

3. Районному управлінню юстиції надавати методичну допомогу членам міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення по створенню власних веб-сайтів в мережі Інтернет

4. Членам міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, по можливості, створити власні веб-сайти в мережі Інтернет.

Третє питання черги денної «Роз’яснення виборчого законодавства – запорука ефективної реалізації громадянами свого конституційного права вільно обирати і бути обраними до органів місцевого самоврядування».

Доповідь Смереки Світлани Олександрівни – завідувача сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із громадськістю, контролю, у справах преси та інформації Томаківської районної державної адміністрації.

Прийнято наступні рекомендації:

1. Районному управлінню юстиції, відділу культури і туризму районної державної адміністрації, юридичному відділу районної державної адміністрації та сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, контролю, у справах преси та інформації районної державної адміністрації протягом жовтня 2010 року запланувати та провести роботу по здійсненню інформаційних заходів з питань застосування виборчого законодавства та підвищення політичної культури громадян, ознайомлення громадян з порядком голосування на виборах.

2. Районному управлінню юстиції протягом жовтня 2010 року забезпечити розробку та розповсюдження методичних рекомендацій з питань застосування виборчого законодавства.

3. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації протягом жовтня 2010 року забезпечити розповсюдження через централізовану бібліотечну систему району методичних рекомендацій з питань застосування виборчого законодавства, розроблених районним управлінням юстиції.

4. Редакції газети «Наш край» протягом жовтня 2010 року започаткувати ведення в газеті рубрики «Назустріч виборам» та забезпечити висвітлення в ній питань роз’яснення законодавства про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.


Рекомендувати:
Просмотров: 676 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини