Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Июль » 5 » Проведено оперативну нараду районного управління юстиції!!!
12:44
Проведено оперативну нараду районного управління юстиції!!!

04.07.2011 проведено оперативну нараду районного управління юстиції, на якій підбито підсумки роботи районного управління юстиції за І півріччя 2011 року.

Про роботу відділу державної виконавчої служби Томаківського районного управління юстиції за І півріччя 2011 року.

В звітному періоді за результатами вивчення та узагальнення роботи з виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб) відділом ДВС досягнуто наступних показників:

- на початок звітного періоду залишок становив 759 виконавчих документа, згідно з якими стягненню підлягали суми заборгованості в межах 5 054 519 грн.;

- в звітному періоді,  на виконання до відділу ДВС пред’явлено 1 200  виконавчих документів, згідно з якими до стягнення було пред’явлено суми заборгованості в межах 3 250 999 грн.;

- таким чином, протягом звітного періоду підлягали виконанню 1 959 виконавчих документів на загальну суму  8 305 518 грн.;

- всього в звітному періоді було завершено провадженням 1 098 виконавчих документів на загальну суму 1 053 236 грн., що становить 56 % від загальної кількості виконавчих документів, які підлягали виконанню, та 12,6 % від загальної кількості сум заборгованості, що підлягали стягненню в звітному періоді.

- в той же час, було фактично виконано 458 виконавчих документа та фактично стягнено на користь стягувачів 234 451 грн., що від загальних показників за завершеними провадженням виконавчими документами відповідно становить 23,3 % від кількості завершених виконавчих документів та 2,8 % від сум за завершеними виконавчими документами.

- на кінець звітного періоду, залишок незавершених провадженням виконавчих документів становить 861 виконавчих документів, за якими стягненню підлягає  7 252 282 грн. заборгованості;

- в даному звітному періоді державними виконавцями відділу ДВС було винесено 352 постанов про стягнення 8 531 грн. виконавчого збору. За звітний період фактично стягнуто та перераховано до бюджету 49 683 грн. виконавчого збору.

Про роботу відділу державної реєстрації актів цивільного стану Томаківського районного управління юстиції за І півріччя 2011 року.

Демографічний стан в Томаківському районі - кількість актових записів про народження - 148; кількість актових записів про смерть - 274 у тому числі у віці до одного року 2.

Шлюбна статистика - кількість актових записів про шлюб - 51; кількість актових записів про розірвання шлюбу - 14 у тому числі за рішенням суду 10.

Складено актових записів цивільного стану про зміну імені (прізвища, по батькові) стосовно 2 фізичних осіб.

Проведено 2 комплексні, 5 цільових перевірок роботи з питань державної реєстрації актів цивільного стану виконавчих комітетів сільських рад.

Для працівників Відділу проведено 7 семінарів, 1 практичне заняття, 1 контрольну роботу. Проведено для працівників виконавчих комітетів сільських рад Томаківського району 3 семінари, 2 практичних заняття, 1 контрольну роботу.

За І півріччя 2011 року до Відділу надійшло 4 письмових звернення громадян, з них 4 заяви, на 3 з яких надано роз’яснення, та 1 заява знаходиться на розгляді. На особистому прийомі заступником начальника управління – начальником Відділу прийнято 24 громадян, консультпунктом – 40 громадян. Відділом розглянуто 180 заяв громадян щодо питань, пов’язаних з архівом, 177 звернень організацій та установ.

Протягом звітного періоду Відділом здійснено 4 виступи в газеті «Наш край», 1 - в учбовому закладі та 2 - на підприємствах.

Про роботу районного управління юстиції з питань правової освіти населення за І півріччя 2011 року.

Проведено 13 перевірок стану правової роботи в органах виконавчої влади, на підприємствах, в установах, організаціях та навчальних закладах.

Підготовлено 4 Узагальнення позитивного досвіду здійснення правової освіти серед навчальних закладів, органів виконавчої влади, державних підприємств, установ, організацій району.

Проведено 1 засідання районної МКМР з правової освіти населення.

Проведено 17 лекцій в Томаківському професійному аграрному ліцеї, обласному комунальному навчальному закладі освіти «Вищетарасівська школа інтернат для дітей сиріт і дітей які залишилися без піклування батьків», Томаківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Томаківської районної ради Дніпропетровської області, Томаківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Томаківської районної ради Дніпропетровської області та в інших загальноосвітніх навчальних закладах району.

Розроблено 9 методичних рекомендацій з правоосвітньої тематики.

Протягом І півріччя на веб-сайті районного управління юстиції розміщено 59 інформаційних повідомлень правоосвітньої спрямованості.

Про роботу районного управління юстиції з питань правової роботи за І півріччя 2011 року.

Підготовлено і проведено 6 семінарських занять з юристами місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій різних форм власності.

Розроблено 7 методичних рекомендацій з питань сприяння юридичним службам органів виконавчої влади, державних підприємств, установ, організацій.

Проведено 7 перевірок стану правової роботи на підприємствах, установах державної форми власності.

Підготовлено і проведено 1 семінарське заняття з іншими категоріями осіб.

Проведено 3 стажування юристів місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій.

Про роботу районного управління юстиції з питань легалізації громадських формувань за І півріччя 2011 року.

Протягом І півріччя 2011 року районним управлінням юстиції розглянуто 8 документів, з питань легалізації об’єднань громадян. За результатами проведення правових експертиз поданих документів, наказами районного управління юстиції було прийнято відповідні рішення щодо реєстрації 6 ГФ, відмовлено у реєстрації 1 ГФ та внесено змін до статутних документів 1 ГФ.

Згідно вимог статті 25 Закону України «Про об’єднання громадян» районним управлінням юстиції за звітний період проведено 5 планових перевірок статутної діяльності громадських організацій.

Проведено 2 семінарських заняття з головами ГО та 2 з секретарями сільрад та підготовлено 2 методичні рекомендації з питань легалізації ОГ.

Відомості щодо реєстрації ГФ та відмови у реєстрації ГФ внесено до Єдиного реєстру громадських формувань.

Про роботу районного управління юстиції з питань державної реєстрації нормативно-правових актів за І півріччя 2011 року.

Переглянуто 63 нормативно-правових акта зареєстрованих в районному управлінні юстиції, за результатами чого: до 5 актів внесено зміни і доповнення; кількість нормативно-правових актів, що потребували приведення у відповідність до Конституції та законодавства України складала – 4 акта; визнано такими, що втратили чинність 1 акт.

Подано на державну реєстрацію 7 актів з яких 7 зареєстровано.

Проведено 4 планових, 1 позапланову та 24 безвиїзних перевірок стану додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів та внесено 24 пропозицій про усунення виявлених порушень і недоліків. Під час проведення перевірок було виявлено 2 НПА які підлягали державній реєстрації, але на таку подані не були. Згадані акти було скасовано суб’єктами нормотворення.

Проведено 2 семінарських занять та розповсюджено 2 методичні рекомендації з питань державної реєстрації нормативно-правових актів.

Здійснено 5 стажувань відповідальних осіб з питань державної реєстрації нормативно-правових актів.

Проведено 6 нарад з питань державної реєстрації НПА.


Рекомендувати:
Просмотров: 567 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини