Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Декабрь » 20 » Представником РУЮ взято участь у навчанні з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно
00:57
Представником РУЮ взято участь у навчанні з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно

З 13 по 16 грудня 2011 року представником районного управління юстиції було взято участь у навчанні з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, яке проводилось з 12 грудня 2011 року у готельному комплексі «Конференц Холл Ірпінь» (м. Ірпінь Київської області). Другий етап тренінгу з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно проводився в рамках практичної реалізації Протоколу про співробітництво між Державною реєстраційною службою України та Компанією «Кімонікс Інтернешнл ІНК.», яка діє в рамках Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» (перший етап цього міжнародного заходу проводився з 29 листопада по 3 грудня 2011 року).

Захід проводився із залученням провідних науковців у сфері цивільного і земельного права, а також юристів-практиків та мав на меті поширення учасниками отриманих знань у сфері державної реєстрації прав серед співробітників реєстраційних служб України.

Фахівцями Укрдержреєстру у співпраці з кафедрою цивільного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» було підготовлено навчально-методичний посібник «Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

По за завершенню інтенсивного навчального курсу кожен з учасників тренінгу отримав сертифікат, що потверджує проходження курсу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та зобов’язує провести подальше навчання співробітників реєстраційних служб Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, реєстраційних служб районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних, міжрайонних управлінь юстиції.

Вручаючи сертифікати, Голова Державної реєстраційної служби України Леонід Єфіменко наголосив, що при державній реєстрації речових прав на нерухоме майно держава не лише визнає і гарантує такі права, а й нестиме відповідальність за дії державного реєстратора, тому рівень відповідальності кожного державного реєстратора подвоюється. «Відносьтесь до людей, які звертатимуться до вас так, як би ви відносились до своїх близьких», - такими напутніми словами завершив своє звернення до колег Леонід Єфіменко.


Рекомендувати:
Просмотров: 770 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини