Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2011 » Декабрь » 9 » Міністерство юстиції затвердило зразок печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно
23:06
Міністерство юстиції затвердило зразок печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно
Наказом Міністерства юстиції України від 22.11.2011 №3360/5 "Про затвердження зразка та опису печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно", який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22.11.2011 за №1332/20070, затверджено зразок та опис печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно. Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування. 

Так, печатка державного реєстратора прав на нерухоме майно повинна мати форму правильного кола діаметром 45 мм, краї печатки обрамлені бортиком завтовшки 2 мм. 

По зовнішньому колу печатки зліва направо центровим способом повинні розміщуватися: 

у верхньому рядку – напис «Державний реєстратор прав на нерухоме майно»; 

у нижньому рядку – повне найменування реєстраційної служби, наприклад, «Реєстраційна служба Кам’янсько-Дніпровського районного управління юстиції Запорізької області», напис повинен закінчуватися семикутною зірочкою. 

На нижньому стику напису «Державний реєстратор прав на нерухоме майно» повинен розміщуватися напис із прізвищем, іменем та по батькові державного реєстратора, який з обох боків виділяється семикутними зірочками. Усі написи виконуються спеціальним шрифтом (Arial). 

У центрі печатки розміщуються зображення Державного Герба України, які обрамлюються колом діаметром 24 мм (товщина лінії – 0,1 мм). 

Для підвищення захищеності вільна від зображення частина кола заповнюється складним малюнком. Частина кола між бортиком і написом на зовнішньому колі заповнюється захисним растровим зображенням. 

Печатка виготовляється з гуми. 

Для печатки використовується штемпельна фарба синього кольору.

Наказом також передбачено, що виготовлення печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно здійснюється протягом десяти робочих днів з дня призначення посадової особи, яка відповідно до покладених на неї службових повноважень виконує функції державного реєстратора прав на нерухоме майно.


Рекомендувати:
Просмотров: 1139 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини