Юридичний портал Томаківщини
Меню сайта

Адвокат

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Інформація про стан розгляду поданої органу державної реєстрації прав, нотаріусу заяви (запиту)

Пошук відомостей в ЄДР

Статистика

Нравится
Главная » 2012 » Сентябрь » 13 » Мін‘юст реорганізував територіальні органи юстиції у 6 областях
20:32
Мін‘юст реорганізував територіальні органи юстиції у 6 областях
Міністерство юстиції реорганізувало територіальні органи юстиції у Львівській, Запорізькій, Сумській, Київській, Одеській та Вінницькій областях. Відповідні накази підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович.

Накази видано на виконання постанови Кабінету Міністрів "Про реорганізацію та утворення деяких територіальних органів Міністерства юстиції" від 15 серпня 2012 року, якою передбачається оптимізація системи територіальних органів юстиції. Зокрема, постановляється реорганізувати 12 районних (міських, міськрайонних) управлінь юстиції шляхом злиття їх у 4 міжрайонні і 2 міськрайонні управління юстиції; 3 районні управління юстиції шляхом їх перетворення у 1 міжрайонне та 2 міськрайонні управління юстиції. Крім того, з метою забезпечення населення усіма видами послуг, що передбачені повноваженнями міських управлінь юстиції, постановою передбачається утворення одного нового міського управління юстиції. 

Так, нове управління юстиції утворюється в Львівський області. У місті Новий Розділ у межах граничної чисельності територіальних органів юстиції утворюється міське управління юстиції. 

У Запорізькій області реорганізовано Токмацьке районне управління юстиції шляхом його перетворення в Токмацьке міськрайонне управління юстиції, яке стає правонаступником Токмацького районного управління юстиції. 

У Сумській області реорганізовано Лебединське районне управління юстиції та утворене Лебединське міськрайонне управління юстиції, яке стає правонаступником Лебединського районного управління юстиції. 

У Київській області реорганізовано Іванківське районне управління юстиції шляхом його перетворення в Іванківське міжрайонне управління юстиції, яке стає правонаступником Іванківського районного управління юстиції. 

Реорганізовано шляхом злиття й деякі територіальні управління юстиції Одеської області. Так, новоутворене Біляївське міськрайонне управління юстиції в Одеській області стає правонаступником Біляївського районного і Теплодарського міського управлінь юстиції Одеської області, які реорганізуються; новоутворене Березівське міжрайонне управління юстиції в Одеській області стає правонаступником Березівського і Миколаївського районних управлінь юстиції Одеської області, які реорганізуються; новоутворене Великомихайлівське міжрайонне управління юстиції в Одеській області стає правонаступником Великомихайлівського і Фрунзівського районних управлінь юстиції Одеської області, які реорганізуються; новоутворене Роздільнянське міжрайонне управління юстиції в Одеській області стає правонаступником Роздільнянського та Іванівського районних управлінь юстиції Одеської області, які реорганізуються; новоутворене Котовське міжрайонне управління юстиції в Одеській області стає правонаступником Котовського міськрайонного і Красноокнянського районного управлінь юстиції Одеської області, які реорганізуються. 

У Вінницькій області реорганізовано Тростянецьке районне і Ладижинське міське управління юстиції. Їх правонаступником стає новоутворене Тростянецьке міськрайонне управління юстиції. 

Передбачається, що реорганізація територіальних управлінь юстиції дозволить оптимізувати їх систему, скоротити витрати на утримання та підвищить ефективність державного управління, шляхом концентрації матеріальних та кадрових ресурсів, а також створить оптимальні умови для забезпечення доступності та якості надання адміністративних послуг населенню. 

Прес-служба Міністерства юстиції України.


Рекомендувати:
Просмотров: 894 
Історія Томаківського району

Конвенція ООН про права дитини

Загальна декларація прав людини

Електронні сервіси Мін`юсту

Пошук по сайту

Календар
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Інші веб-сайти
  • Викривач корупції
  • Стоп корупція
  • Доступ до правди
  • Контакт-центр Дніпропетровської ОДА
  • ЗОВ Закон Один для Всіх
  • Міністерство юстиції України


  •  
    Copyright MyCorp© 2010 - 2024 Юридичний портал Томаківщини